Εργαστήρι βιβλίου ΕΚΕΒΙ: Αναβολή εκδήλωσης

21 Φεβρουαρίου 2011
 
Αναβάλλεται, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, η ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τους διδάσκοντες του «Εργαστηρίου του Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» στη Θεσσαλονίκη, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ, Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος). 
 
Το «Εργαστήρι του βιβλίου» που φέτος για πρώτη χρονιά λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης και του Μορφωτικού Ιδρύματός της, θα παρουσιάσει η Διευθύντρια του ΕΚΕΒΙ, Κατρίν Βελισσάρη. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με τη συγγραφέα Σοφία Νικολαΐδου, που θα διδάξει μυθιστόρημα, και την επιμελήτρια εκδόσεων Άσπα Χασιώτη, που θα διδάξει διόρθωση και επιμέλεια κειμένων.
 
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή παρατείνεται ως τις 6 Μαρτίου.
 
Τα σεμινάρια του εαρινού κύκλου (από τις 14 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου 2011) θα πραγματοποιούνται με το εξής πρόγραμμα: Συγγραφή μυθιστορήματος, κάθε Πέμπτη, 17.30-20.30. Διόρθωση κειμένων, κάθε Τρίτη, 17.30-20.30.  Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1 και Λεωφόρος Νίκης, 1ος όροφος).
 
Στα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ που θέλουν να εγγραφούν στα σεμινάρια παρέχεται από το ΕΚΕΒΙ έκπτωση 20% στα δίδακτρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από το ΕΚΕΒΙ: Μαρία Θεοδωρίδου, τηλ.: 210-9200300, 210-9200336, seminaria@ekebi.gr
 
Facebook Twitter