Επίσκεψη του Δ.Σ. στην Περιφέρεια

23 Μαρτίου 2006

 

Επίσκεψη στην Κομοτηνή και την Καβάλα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Κομοτηνή, Σάββατο 1 Απριλίου 2006:

-Παράθεση γεύματος στους συναδέλφους-μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. που εργάζονται στη Θράκη και σε εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Το γεύμα θα παρατεθεί στο εστιατόριο «Κόσμος» (Μακεδονίας 20). Ώρα προσέλευσης 14.00.

-Συνεδρίαση του Δ.Σ. με την παρουσία όλων των συναδέλφων. Θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κομοτηνής. Ώρα έναρξης: 16.00.

Καβάλα, Σάββατο 1 Απριλίου 2006:

-Συνεδρίαση του Δ.Σ. με την παρουσία όλων των συναδέλφων της Ανατολικής Μακεδονίας. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Εγνατία». Ώρα έναρξης 21.00.

Καβάλα, Κυριακή 2 Απριλίου 2006:

-Εκδήλωση με θέμα «Περιφερειακός Τύπος: Η πρόκληση της ανάπτυξης». Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Εγνατία». Ώρα έναρξης 11.30.

-Παράθεση γεύματος στους συναδέλφους-μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. που εργάζονται στην ανατολική Μακεδονία και σε εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Το γεύμα θα παρατεθεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ώρα έναρξης 14.00.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία των παραπάνω εκδηλώσεων.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter