Εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς

29 Απριλίου 2003

 

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης μετέχει με συνείδηση χρέους κι αγωνιστικό φρόνημα στη γιορτή μνήμης και τιμής της εργατικής Πρωτομαγιάς, κι αποτίει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους πρωτοπόρους που έδωσαν σκληρές μάχες και θυσιάστηκαν για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Για άλλη μια φορά το Διοικητικό Συμβούλιο, υπογραμμίζει ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι, μέρος οργανικό κι αναπόσπαστο των εργαζομένων στην Ελλάδα, θα γιορτάσουν και φέτος την Πρωτομαγιά μαζί με τους άλλους εργαζόμενους αγωνιστικά, υπερασπιζόμενοι τα κεκτημένα δικαιώματά τους και διεκδικώντας την περαιτέρω βελτίωση της θέσης τους.

Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. καλεί τα μέλη της να υπερασπίζονται με αποφασιστικότητα τη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία, την δημοσιογραφική δεοντολογία, την ποιοτική ενημέρωση όταν και όπου αυτές απειλούνται και παραβιάζονται.

Οι κατακτήσεις των εργαζομένων για τις οποίες απαιτήθηκαν μακροχρόνιοι αγώνες δέχονται και σήμερα μια χωρίς προηγούμενο επίθεση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. τιμά την Πρωτομαγιά, παγκόσμια μέρα μνήμης και πάλης των εργαζομένων και καλεί όλους τους δημοσιογράφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές εκδηλώσεις.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter