Έκπτωση 50% σε Αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΑΠΘ

28 Μαΐου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους συναδέλφους ότι το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων  Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προσφέρει το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA in Digital Media, Communication and Journalism με έκπτωση 50% στα δίδακτρα (από 3.000 ευρώ σε 1.500 ευρώ) σε δημοσιογράφους – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, που θα επιλέξουν μια από τις δυο κατευθύνσεις: “European Journalism”, “Risk Communication and Crisis Journalism”.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας και η κατεύθυνση είναι από τις ελάχιστες που προσφέρονται πανευρωπαϊκά, εξασφαλίζοντας έτσι σημαντικό πλεονέκτημα σε όσους δημοσιογράφους αποφασίσουν να το παρακολουθήσουν. Επιπλέον η παρακολούθηση του προγράμματος πιστοποιεί και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΠΜΣ http://media.jour.auth.gr/application-form/. Η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων γίνεται σταδιακά και συνεχίζεται, εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι εγγραφές των εισακτέων θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο του 2020. Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου 2020. Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την πραγματοποίηση μαθημάτων εξ αποστάσεως (e-learning) στο σύνολο των μαθημάτων σε περίπτωση που υπάρξουν έκτακτες συνθήκες, όπως αυτές που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τον κανονισμό σπουδών, τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (http://media.jour.auth.gr/ να επικοινωνούν καθημερινά με τη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 2310992072 ή ηλεκτρονικά στο: troullou@jour.auth.gr και στον Διευθυντή του Προγράμματος chfragk@jour.auth.gr

Facebook Twitter