Έκπτωση 20% από την ΑEGEAN airlines για τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ

7 Αυγούστου 2018

 

Μειωμένες τιμές κατά 20% προσφέρει στους δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ η ΑEGEAN airlines. 

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης και της αεροπορικής εταιρίας προβλέπει τα ακόλουθα: 

Τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ μπορούν να αγοράσουν με 20% έκπτωση εισιτήρια για πτήσεις της Aegean Airlines & Olympic air που εκτελούνται από το δίκτυο των συγκεκριμένων εταιρειών και όχι από δίκτυα με τα οποία αυτές συνεργάζονται. 

Οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν την προσφορά πρέπει να έχουν την ταυτότητα της ΕΣΗΕΜ-Θ με το αυτοκόλλητο που επιβεβαιώνει ότι ισχύει για το τρέχον έτος.  

Κρατήσεις θα γίνονται μόνο από το κεντρικό τμήμα κρατήσεων της εταιρείας (με τηλεφωνική κλήση στο call center), αλλά και από τα γραφεία εκδόσεων εισιτήριων/εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού που διατηρεί η AEGEAN  στα κατά τόπους αεροδρόμια. 

Στα παραπάνω γραφεία στα αεροδρόμια, και μόνο εκεί, θα γίνεται και η έκδοση των εν λόγω εισιτηρίων και μόνο με την επίδειξη της έγκυρης δημοσιογραφικής ταυτότητας  της ΕΣΗΕΜ-Θ.  Για την έκδοση υπάρχει τέλος εξυπηρέτησης 20€. 

Αλλαγές/ακυρώσεις/αναβάθμιση/αλλαγή/επαναδρομολόγηση επιτρέπονται σύμφωνα με την πολιτική που διέπει τον κάθε ναύλο. Για επανέκδοση του εισιτηρίου υπάρχει τέλος 20€. Για πλήρη εξαργύρωση εισιτηρίου υπάρχει τέλος 20€. 

Τα μίλια θα πιστώνονται κανονικά στην κάρτα των επιβατών ανεξάρτητα από την έκπτωση.

 

 

Facebook Twitter