Εκδικητική απόλυση εργασιακού αντιπροσώπου της ΕΣΗΕΜ-Θ

6 Ιουνίου 2014

Πιστός στην τακτική της απαξίωσης των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της Ενημέρωσης, ο εκδότης της εφημερίδας Metrosport Π. Ανδρώνης πρόσθεσε στη μακρά σειρά των καταχρηστικών ενεργειών του την απόλυση του εργασιακού αντιπροσώπου της ΕΣΗΕΜ-Θ Κλείτου Καρκανιά.

            Ο εκδότης που δεν δίστασε να στήσει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς για να εκδώσει φύλλα-φαντάσματα και που ποτέ δε σεβάστηκε τις δεσμεύσεις του να εξοφλήσει οφειλές πολλών μηνών, συνεχίζει να συμπεριφέρεται εκδικητικά σε δημοσιογράφους που υπερασπίστηκαν τα στοιχειώδη δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων. 

            Η απόλυση του δημοσιογράφου Κλείτου Καρκανιά δε θα μείνει αναπάντητη από την ΕΣΗΕΜ-Θ, που θα στηρίξει με κάθε νόμιμο μέσο τον συνάδελφο και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Π. Ανδρώνη.

            Η άμεση ανάκληση της καταχρηστικής αυτής απόλυσης είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο εργοδότης για να δείξει ότι αντιλαμβάνεται πως οι ενέργειές του κινούνται εκτός των ορίων της λογικής και της νομιμότητας.

Facebook Twitter