Δημιουργική απασχόληση παιδιών: Ανοιχτό μάθημα – Εκδήλωση την Πέμπτη

1 Ιουνίου 2009

 

Με ένα ανοιχτό μάθημα-εκδήλωση ολοκληρώνεται την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009 το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που εφάρμοσε πιλοτικά η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης τους τρεις τελευταίους μήνες.

Στην κοινή παρουσίαση της Πέμπτης, που θα αρχίσει στις 7 μ.μ., στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1 και Λ. Νίκης, 1ος όροφος) θα συμμετάσχουν τα παιδιά που παρακολούθησαν τις δραστηριότητες Φτιάξε το δικό σου παραμύθι (εκπαιδεύτρια: Ανθή Χρυσοπούλου), Ρυθμός-κίνηση-κρουστά (εκπαιδευτής: Λευτέρης Αγγουριδάκης) και EnglishTea(εκπαιδεύτρια: Μαρία Καράτσαλη). Παρούσα θα είναι για να συζητήσει με ενδιαφερόμενους γονείς και η εκπαιδεύτρια του προγράμματος για παιδιά ηλικίας ενός έως δυόμισυ ετών Παίζω μαζί σου, Όλγα Φασούλα.
 
Η παρουσίαση είναι ανοιχτή όχι μόνο για τους γονείς των οποίων τα παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αλλά και σε όσα μέλη ενδιαφέρονται να δούνε ένα δείγμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε, ενόψει της επόμενης χρονιάς, οπότε θα καταρτιστούν ανάλογα προγράμματα τα οποία θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter