Διαδικτυακό σεμινάριο για δημοσιογράφους από το Γραφείο Ευρ. Κοινοβουλίου στην Ελλάδα – ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, 13:00-15:00

22 Μαρτίου 2019

Ανοικτό ειδικό σεμινάριο για δημοσιογράφους μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (live webinar) διοργανώνει τo Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 13.00- 15.00, με σκοπό την εκπαίδευση στις βέλτιστες πρακτικές αναζήτησης και εντοπισμού περιεχομένου στα sites του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν, με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους, να περιηγηθούν σε όλες τις απαραίτητες κατηγορίες για τον εντοπισμό τόσο Ανακοινώσεων Τύπου όσο και οπτικοακουστικού υλικού (όπως βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά) τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την παραγωγή θεμάτων ενόψει των ευρωεκλογών.

Εισηγητής θα είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μ. Παναγόπουλος.

Στο διακύβευμα των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2019 θα αναφερθεί ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας Κώστας Τσουτσοπλίδης και στο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για δημοσιογράφους σχετικά με τις ευρωεκλογές, η υπεύθυνη τύπου Ελβίρα Φόρτε.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πατήστε εδώ

Μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσης με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Facebook Twitter