Χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ

18 Δεκεμβρίου 2018

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί τα παιδιά συναδέλφων και την παρέα τους το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 (στις 11.30) στην θεατρική παράσταση Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι, βασισμένη στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς. 

Παιδιά ηλικίας 2 έως 9 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν την  περιπέτεια του Ζακ του εξερευνητή, που θα τα παρασύρει μέσα σε μια βιβλιοθύελλα, θα τους συστήσει φαντάσματα απ΄ το παρελθόν και το μέλλον και θα τους αποκαλύψει ποιος καθιέρωσε την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα! 

Το θεατρικό σχήμα Monstrare ετοίμασε μια φανταστική περιήγηση στις σελίδες της κλασικής δημιουργίας του Ντίκενς και ξανασυστήνει μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τον Εμπενίζερ Σκρουτζ  και όχι μόνο! 

Η παράσταση θα δοθεί στον τρίτο όροφο της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622 Θεσσαλονίκη). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, και ένα  κέρασμα θα περιμένει τους μικρούς θεατές. 

Συντελεστές: Κείμενο- Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Σχεδιασμός θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Μαργαρίτα Κούτοβα, Μουσική: Κώστας Χατζηγεωργίου Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Λο & Σια, Σχεδιασμός αφίσας: Μάγδα Δήμου. Παίζουν: Αλέξανδρος Καλτζίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα και ο μουσικός: Κώστας Χατζηγεωργίου Διάρκεια: 60’. 

Facebook Twitter