Χωρίς Γιορτή, αλλά με ημερολόγια και δώρα στη νέα χρονιά

31 Δεκεμβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει ότι η καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας, που γίνεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου, φέτος, όπως είναι αυτονόητο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία ματαιώνουν την ετήσια συνάντηση της δημοσιογραφικής οικογένειας με τους εκπροσώπους φορέων και αρχών της Μακεδονίας-Θράκης, δεν ακυρώνουν όμως κάποιες από τις καθιερωμένες εορταστικές ενέργειές μας:

Τα παιδιά των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ, ηλικίας 0 έως 14 ετών θα λάβουν συμβολικά δώρα με τη μορφή εκπτωτικών επιταγών, που θα φτάσουν στους συναδέλφους με μέιλ.

Το ετήσιο ημερολόγιο-ατζέντα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα είναι διαθέσιμο στα μέλη της από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου. Για την παραλαβή του οι συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα συνωστισμού. Για τους συναδέλφους από την περιφέρεια θα εφαρμοστεί το συνηθισμένο σύστημα αποστολών.

Το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου, που κάθε χρόνο απονέμει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ, θα παρακολουθήσει φέτος την επικαιρότητα της πανδημίας. Οι αποδέκτες του και λεπτομέρειες για την απονομή του θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!

Facebook Twitter