Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημήτρη Γουσίδη στην τελετή βράβευσης παιδιών ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ

3 Δεκεμβρίου 2004
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης χαιρετίζει με ικανοποίηση την πρωτοβουλία του ΕΔΟΕΑΠ να βραβεύσει τα παιδιά ασφαλισμένων στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του 2004 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Μια πρωτοβουλία που εμείς ερμηνεύουμε ως δείγμα της προσπάθειάς σας να υπάρχει ίση αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων, όπου και αν αυτοί ζούνε και εργάζονται.
Η στάση σας αυτή μας ενθαρρύνει να διατυπώσουμε την ευχή, την επιθυμία μας, αλλά και την παράκλησή μας να προχωρήσουμε από κοινού και σε άλλα βήματα που απαιτούνται, ώστε να εξισορροπηθούν οι όποιες ανισότητες μεταξύ των ασφαλισμένων του κέντρου και της περιφέρειας.
Γνωρίζουμε τις προσπάθειες του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως γνωρίζουμε και τα επιμέρους ζητήματα που σας απασχολούν, μεταξύ των οποίων η δημιουργία γραφείων και εξοπλισμένων τμημάτων του ΕΔΟΕΑΠ σε πόλεις της περιφέρειας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι το σύνολο των συναδέλφων στη Μακεδονία και τη Θράκη θα ανταποκριθεί με κάθε τρόπο και θα συνδράμει τον ΕΔΟΕΑΠ σε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία του. Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, είμαστε απολύτως έτοιμοι, μόλις εξασφαλίσετε τις αναγκαίες προϋποθέσεις, να συγκροτήσουμε πλήρως οργανωμένο φυσικοθεραπευτήριο στον χώρο των παλιών γραφείων του Οργανισμού, αλλά και να συμβάλλουμε στη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες μεγάλου αριθμού συναδέλφων.
Για μιαν ακόμη φορά, σας ευχαριστούμε για τις ως τώρα ενέργειές σας ώστε να μην αισθάνονται οι βορειοελλαδίτες συνάδελφοι παραγκωνισμένοι, και σας διαβεβαιώνουμε για τη διάθεσή μας να συνεργαστούμε ώστε να εξαλειφθεί και η παραμικρή υποψία ανισότητας.
 
Facebook Twitter