Αργίες του Πάσχα

20 Απριλίου 2022

Κατά τις εορτές και τις αργίες του Πάσχα 2022 οι συνάδελφοι των εφημερίδων, των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, των ιστοσελίδων, και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα εργαστούν ως εξής:

 

Εφημερίδες (Πολιτικές και Αθλητικές)

Τη Μεγάλη Παρασκευή, 22/4/22, θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις του Σαββάτου.

Το Μεγάλο Σάββατο, 23/4/22, θα κυκλοφορήσουν οι κυριακάτικες εκδόσεις.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, 24/4/22 και 25/4/22, δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

Την Τρίτη του Πάσχα, 26/4/22, θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις της Δευτέρας.

Την Τετάρτη, 27/4/22, θα κυκλοφορήσουν κανονικά οι εφημερίδες.

 

Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και Διαδικτυακά ΜΜΕ

Οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στις ιστοσελίδες κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αντίστοιχες ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι συνάδελφοι, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα, όπως τις Κυριακές και τις αργίες και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 5.6.2019 ΣΣΕ για τους όρους εργασίας των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ, όπως ορίζονται στο άρ. 1 του Ν. 3429/2005.

 

Η ΕΣΗΕΜ-Θ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 

Facebook Twitter