Αργίες 25ης Μαρτίου και Πάσχα

16 Μαρτίου 2007
 
Ενόψει των εορτών της 25ης Μαρτίου και του Πάσχα οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα εργαστούν ως εξής:

 
Α. 25η Μαρτίου
 
Εφημερίδες
Δεδομένου ότι η αργία της 25ης Μαρτίου 2007 συμπίπτει με ημέρα Κυριακή και σύμφωνα με την Σ.Σ.Ε. μεταξύ Ε.Σ.Η.Ε.Α. και Ε.Ι.Η.Ε.Α. η αργία αυτή μεταφέρεται για την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007. Συνεπώς:
Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσουν οι πρωινές και οι απογευματινές εφημερίδες, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Πέμπτη, 22 Μαρτίου.
Το Σάββατο, 24 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες που εκδίδονται την Κυριακή.
Την Κυριακή, 25 Μαρτίου, δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα. Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Κυριακή, 25 Μαρτίου.
 
Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί σταθμοί
Επειδή για τους συντάκτες των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών δεν προβλέπεται μεταφορά της αργίας, οι συνάδελφοι θα εργαστούν το Σάββατο και την Κυριακή, 24 και 25 Μαρτίου 2007, όπως εργάζονται τις αργίες και την Κυριακή.
 
Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε.
 
Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επειδή εφαρμόζονται οι ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ – ΕΙΗΕΑ, οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007 όπως εργάζονται τις αργίες.
 
 
 
Β. Πάσχα
 
Εφημερίδες
Τη Μεγάλη Παρασκευή, 6 Απριλίου 2007, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες, πρωινές και απογευματινές.
Το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2007, θα κυκλοφορήσουν μόνον οι κυριακάτικες εκδόσεις.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, 8 και 9 Απριλίου 2007, δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.
Την Τρίτη του Πάσχα, 10 Απριλίου 2007, θα κυκλοφορήσουν μόνον όσες εφημερίδες κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα. Οι συντάκτες και των εφημερίδων αυτών θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας, 9/4/2007.
Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2007, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες, πρωινές και απογευματινές.
Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί σταθμοί
Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε.
Οι συνάδελφοι του Α.Π.Ε.–Μ.Π.Ε. και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων θα εργαστούν τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα με καταστάσεις, όπως εργάζονται στις αργίες.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter