Αρχίζει τη Δευτέρα το Ταινιόραμα στη Θεσσαλονίκη

12 Ιουλίου 2013

 

Αρχίζει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το «Ταινιόραμα στη Θεσσαλονίκη», που προετοίμασε για το καλοκαίρι το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης.

Στον κινηματογράφο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ (Φιλικής Εταιρείας 44, τηλ. 2310261727), κάθε βράδυ ως τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνεται διπλή προβολή  μιας ταινίας επιλεγμένης από ένα  σύνθετο παζλ ειδών, περιόδων και τεχνικών που ανταποκρίνεται στην γνήσια αμηχανία κάθε κινηματογραφόφιλου όταν καλείται να απαντήσει στο ερώτημα «Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;» 

Το «Ταινιόραμα στη Θεσσαλονίκη» εγκαινιάζεται με την προβολή της βραβευμένης με Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου ταινία «Μέλι» του Τούρκου σκηνοθέτη Σεμίχ Καπλάνογλου (Δευτέρα 15/7, 21.00 και 23.00). 

Η είσοδος σε κάθε προβολή στοιχίζει 5€. Τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ δικαιούνται δωρεάν είσοδο δείχνοντας την ταυτότητα της Ένωσης.  

Αναζητήστε το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης σε βιβλιοπωλεία, καφέ, βίντεο κλαμπ και άλλα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή εκτυπώστε το από εδώ: http://esiemth.s3.amazonaws.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/07/Tainiorama.pdf

Facebook Twitter