Αρχίζει στις 4/3/2009 το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

27 Φεβρουαρίου 2009
 
Αρχίζει την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009 το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που προετοίμασε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης για τα μέλη της.

Στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1, 1ος όροφος) στις 18.00 ακριβώς αρχίζει η δραστηριότητα Παίζω μαζί σου για παιδιά ηλικίας ενός έως δυόμισυ ετών. Η ώρα προσέλευσης είναι 17.45.
 
Ακολουθεί στις 19.00 (ώρα προσέλευσης: 18.50) η δραστηριότητα Φτιάξε το δικό σου παραμύθι για παιδιά τριών έως πέντε ετών.
 
Την επόμενη Τετάρτη (11/3/09) εγκαινιάζεται και η λειτουργία της Δανειστικής Παιχνιδοθήκης: τα παιδιά μπορούν να δανείζονται για δύο εβδομάδες παιχνίδια που θα διαλέξουν, με την υποχρέωση να τα επιστρέψουν στην κατάσταση στην οποία τα παρέλαβαν.
 
Το Σάββατο 7 Μαρτίου αρχίζουν οι δραστηριότητες Ρυθμός-κίνηση-κρουστά για παιδιά έξι έως δώδεκα ετών (έναρξη στις 10.30, ώρα προσέλευσης 10.20) και English Tea για παιδιά της ίδιας ηλικίας (έναρξη στις 12.00, ώρα προσέλευσης 11.50).
 
Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων καλούνται οι συνάδελφοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή να τηρήσουν απολύτως τις ώρες προσέλευσης. Πέρα από τη δραστηριότητα Παίζω μαζί σου, που προϋποθέτει τη συμμετοχή των γονέων, οι συνάδελφοι θα πρέπει να προσέρχονται με ακρίβεια στις ώρες λήξης για να παραλάβουν τα παιδιά τους.  
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter