Απεργία στη Metrosport

17 Αυγούστου 2011

Παραμένει ασυνεπής τόσο στις κατά το νόμο υποχρεώσεις του όσο και στις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους εργαζόμενους ο εκδότης της εφημερίδας Metrosport, Παύλος Ανδρώνης. Μετακυλύει επανειλημμένα μέσα στο χρόνο μισθοδοτικές υποχρεώσεις που θεμελιώθηκαν ήδη από το 2010, δεν ανταποκρίνεται με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα διακανονισμού το οποίο είχε αποδεχθεί και εκ των πράξεών του έχει καταργήσει, ενώ σε μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων ακολουθεί την οδό της απαξίωσης, εκδίδοντας ένα φύλλο-φάντασμα, για το οποίο δεν δούλεψαν δημοσιογράφοι. Με αυτόν τον τρόπο δεν σέβεται την εφημερίδα, τους αναγνώστες της και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Αναπόφευκτη συνέπεια της συμπεριφοράς του αποτελεί η κλιμάκωση και η γενίκευση των κινητοποιήσεων.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, η ΕΠΗΕΘ και η ΕΤΤΗΠ-Θ καθιστούν τον κ. Ανδρώνη υπεύθυνο για την υποβάθμιση της εφημερίδας και την τακτική που ακολουθεί. Εξαγγέλλουν απεργιακή κινητοποίηση από τις 16.30 της Πέμπτης 18/8 έως τις 16.30 της Παρασκευής 19/8, ενώ επιφυλάσσονται για περαιτέρω κλιμάκωση των κινήσεων και κινητοποιήσεων.

Ως μέλη της απεργιακής επιτροπής ορίζονται όλοι οι εργαζόμενοι στην Metrosport και ομάδα περιφρούρησης τα μέλη των Ενώσεων.

 
Τα Διοικητικά Συμβούλια
 
ΕΣΗΕΜ-Θ                          ΕΠΗΕΘ                          ΕΤΤΗΠ-Θ
 
Facebook Twitter