Απεργία στα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα

25 Νοεμβρίου 2003

 

Με εικοσιτετράωρες προειδοποιητικές απεργίες απαντούν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα στην αρνητική στάση των εργοδοτών κατά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

– Την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της επομένης, θα απεργήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ιδιωτικούς και δημοτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

– Την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της επομένης, θα απεργήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ιδιωτικούς και δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

– Τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της επομένης, θα απεργήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι της Ε.Ρ.Α.

– Την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της επομένης, θα απεργήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Ε.Ρ.Τ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. καλεί όλους τους δημοσιογράφους, μέλη και μη μέλη της, που εργάζονται σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα να έχουν καθολική συμμετοχή στην απεργία με στόχο την ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, ποιοτική και αντικειμενική ενημέρωση, την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους σε όλα τα Μ.Μ.Ε., την άμεση αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ. και την επίλυση των εργασιακών τους προβλημάτων εν γένει.

 

Facebook Twitter