Αναστολή κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ 3

24 Απριλίου 2009

 

Τις διαδικασίες για την κάλυψη των θέσεων που έμειναν κενές στην ΕΡΤ3 με τη διακοπή των συμβάσεων συναδέλφων εκκινεί η ΕΡΤ ΑΕ, όπως δεσμεύτηκε με δήλωσή του προς την Ένωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Χρ. Παναγόπουλος. Σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που έδωσε, τη Δευτέρα 27/4/09 ή το αργότερο την Τρίτη 28/4/2009 θα συνεδριάσει με τη μέχρι σήμερα σύνθεσή της η επιτροπή που είναι αρμόδια για την έγκριση νέων συμβάσεων.

Η εξέλιξη αυτή, την οποία επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, Κ. Γκιουλέκας, δικαιώνει τη στάση της ΕΣΗΕΜ-Θ, που άσκησε κάθε δυνατό μέσο πίεσης για να αποκατασταθούν οι συμβασιούχοι συνάδελφοι, αλλά και την άποψή της για τη νομιμοποίηση της εν λόγω επιτροπής να συνεδριάσει και να αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα.
Στο πλαίσιο αυτό, αποδεικνύοντας εμπράκτως την πίστη της στον διάλογο και το πνεύμα συνεργασίας, η ΕΣΗΕΜ-Θ αναστέλλει την προκηρυχθείσα 48ωρη απεργία και τις λοιπές κινητοποιήσεις της, ενώ παραμένει σε ετοιμότητα, δίνοντας στη Διοίκηση της ΕΡΤ το χρονικό περιθώριο να τηρήσει στο ακέραιο τη δέσμευσή της.  
Σε κάθε άλλη περίπτωση, η αντίδρασή της θα είναι άμεση και αγωνιστική.
 
 
 
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter