Εικοσιτετράωρη απεργία σε "Μακεδονία", "Θεσσαλονίκη", "Σπορ του Βορρά"

 

Με 24ωρη απεργία στις εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σπορ του Βορρά απαντούν οι εργαζόμενοι στην επιμονή της εργοδοσίας να τους κρατά απλήρωτους, παραβαίνοντας τη νομοθεσία και τις δεσμεύσεις που εγγράφως ανέλαβε έναντί τους.

Η διοίκηση της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ καθυστερεί να καταβάλει τα δεδουλευμένα δύο μηνών και με τον τρόπο αυτόν απαξιώνει την προσπάθεια των εργαζομένων να στηρίξουν το εκδοτικό συγκρότημα.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει για τον λόγο αυτόν 24ωρη απεργία στις παραπάνω εφημερίδες από τις 6 π.μ. της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου ως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου.

 

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν:

 

  • Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα
  • Να τηρήσει η εργοδοσία στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου, μεταξύ των οποίων ασφαλώς περιλαμβάνεται η έγκαιρη και τακτική καταβολή της μισθοδοσίας.

 

Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

Η ΕΣΗΕΜ-Θ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (EFJ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ)

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

[email protected]

esiemth.gr